MLS Football Jersey
×

West Ham United 1-1 Bournemouth: James Ward-Prowses straffespark negerer Dominic Solankes åbner, point delt

West Ham United missede chancen for at lukke hullet til Premier Leagues top fem efter at være blevet holdt uafgjort 1-1 af Bournemouth på London Stadium. Formelle Dominic Solanke gav Cherries føringen efter en fejl fra den nye Hammers-lejet Kalvin Phillips, men VAR vurderede, at Lloyd Kelly Kellys udfordring på Mohammed Kudus var ulovlig, men James Ward-Prowse udlignede fra straffesparkspletten i anden halvleg.

West Ham United og Bournemouth delte byttet i et tæt 1-1-opgør, da Kalvin Phillips fik den værste start på sin Hammers-karriere.
Zouma, der startede sin første Premier League siden maj 2023, undlod at aflevere bolden, og Phillips forsøgte at sende bolden tilbage til målmanden i stedet for at cleare den, men bolden faldt til Dominic Solanke. Spilleren scorede bolden i et tomt mål kun 3 minutter inde i kampen.
Det er en skarp kontrast til en start for Englands håb Steve Holland, med Solankes tal på 13 mål i denne sæson kun næst efter Erling Hague.Rand og Mohamed Salah holdt Bournemouth foran i det meste af første halvleg.

Men David Moyes’ holdsnak så ud til at have fået grønt lys, efter at Antoine Semenyo missede en gylden chance for at fordoble sit holds føring før halvleg.The Hammers’ positivitet i anden halvleg blev belønnet lige før timemærket.
Mohammed Kudus, som netop var vendt tilbage fra African Cup of Nations, var værtens vigtigste offensive point gennem hele kampen. Han blev bragt ned af Lloyd Kelly og James Ward-Prowse. James Ward-Prowse omsatte roligt straffesparket for at tjene sit hold til en punkt.

I en kamp med få chancer var det nok et retfærdigt resultat, selvom Adoni Iraola vil være frustreret over, at hans hold ikke byggede mere af en pude, da de dominerede første halvleg.
Værterne så dog ud som det bedre hold i slutningen af ​​første halvleg, og selvom Kudus var godt organiseret i det meste af kampen, hvor Bournemouth ofte fordoblede ghaneseren, var hans gennembrud blot et spørgsmål om tid.
Kellys udfordring mod ham blev oprindeligt ikke givet af dommeren, men et uundgåeligt VAR-tjek omstødte beslutningen, og ingen af ​​siderne kom rigtig tæt på sejren i de afsluttende faser.
Med timer før transfervinduet lukker, er Pablo Fornals til stede, og der er rygter, der forbinder ham med et skifte til Real Betis, men Kiefer Moore er ikke i Bournemouths trup, da han blev udlejet til Ipswich Town.

Phillips klagede i sin debut
Phillips var i bedste fald halvt ansvarlig for kampens første mål, hvor anfører Zouma leverede en hospitalsaflevering, men det var stadig Hammers’ værste start på en signering i januar.
Dette virkede særligt skadeligt for en spiller, der manglede selvtillid, som efterfølgende blev nægtet bolden flere gange, mens han indlod en unødvendig fejl. Bogen er knap blevet skrevet om Phillips’ karriere i West Ham, og han forbedrede sig, før han blev skiftet ud med 20 minutter tilbage, men han håber på at gøre det endnu bedre i resten af ​​sæsonen.
West Ham startede effektivt med fire midtbanespillere, hvor Lucas Paqueta stadig var ude af spillet det meste af kampen, og så trægt ud i angrebet, men deres forsvar fik i hvert fald bolden til at rulle efter en rystende start.Konsolideret og begrænsede Solankes chancer efter at have åbnet scoringen.