MLS Football Jersey
×

Wolves 3-4 Manchester United: Kobe Menu scorer vinderen i det 97. minut, Pedro Neto udligner i pausetid

Kobbie Mainoos mål forseglede Uniteds dækning og højdepunkterne i en syvmåls thriller på Molineux. Pedro Neto udlignede for Wolves i stoppetiden. Manchester United førte to gange med to mål, Rashford scorede efter at være vendt tilbage til holdet

Kobe Menu scorede en sensationel vinder for Manchester United i det 97. minut, da Wolves slog Molineux 4-3 i stoppetiden.

Marcus Rashford vendte tilbage til siden for at åbne scoringen, og Rasmus Hojlund fordoblede før pausen, da United dominerede status, men dramaet er ikke begyndt endnu.

Pablo Sarabia trak en tilbage fra straffesparkspletten, før en anden indskifter, Scott McTominay, genoprettede tomålsfordelen. Max Kilmans sene mål gav Wolves håb, og Pedro Neto mente, at han havde fået et point før Mainus sublime vinder.

Det var en forpustet kamp, ​​der i sidste ende glædede de gæstende United-fans, selvom selv hjemmeholdet fik en stående ovation.

Wolves har ikke tabt på hjemmebane siden de blev slået af Liverpool i september og kunne have sprunget United med en sejr. I stedet forbliver de 11. i tabellen, mens Ten Hags side rykker op til 7. pladsen.