×

Sanchez’ kontroversielle mål, Inter Milan slog Genoa 1-0

Inter Milan udvidede deres føring i toppen af Serie A til 15 point med en 2-1 hjemmesejr over Genoa, men hjemmeholdets afgørende straffeafgørelse er fortsat kontroversiel.

Simone Inzaghi havde al mulig grund til at fejre sin 300. Serie A-kamp som manager, hvor hans Inter Milan vandt alle ni ligakampe indtil videre i år og udlignede deres samlede sidste sæson. integral. Det er i vores hænder,” sagde Inzaghi til Sky Sports efter kampen. “På 33 dage er afstanden mellem Juventus, Milan og os 15 point… [Men] vi kan ikke være selvtilfredse, vi er nødt til at se på fremtiden. “

Genoa kæmpede hårdt fra start, og Matteo Reteguis hovedstød blev næsten reddet af Inter-målmand Jan Sommer midtvejs i første halvleg. Albert Gudmundsson greb riposten først, men ramte ikke målet.

Kristjan Asllani brød dødvandet på den halve time efter at have modtaget en gennemspilning fra Alexis Sánchez og skudt i mål lige inde i feltet.

Inter fik straffespark otte minutter senere, da Morten Frendrup fældede Nicolo Varela i straffesparksfeltet. Dommer Giovanni Ayroldi blev tilkaldt for at tjekke VAR-pitchside-monitoren, men stod ved sin oprindelige beslutning på trods af, at replays ikke tydeligt viste en fejl.

Sanchez omsatte straffesparket til at bringe Inter foran 2-0, mens en anden kameravinkel – tilsyneladende ikke set af Elordi på skærmen – viste Frendrup, der afbøjede Varelas skud i sidenettet.
Genoa kom tilbage i kampen ni minutter efter pausen, da Johan Vásquez volleyede hjem efter en clearing fra Inter Milans forsvarsspiller Stefan de Vrij. Gæsterne troede, de havde udlignet, da indskiftede Vitinha scorede, men der opstod et offsidekald under angrebet.
Genoa-træner Alberto Gilardino var eftergivende over for beslutningen efter kampen. “Det lignede ikke et straffespark på banen, og nu ser vi optagelserne, har vi sikkerhed,” sagde Gilardino til Sky.

“Det er meget tvivlsomt, men jeg foretrækker at tale om mine drenges præstationer, som havde et enormt mod og kvalitet. [Betjente] er også mennesker, og alle begår fejl, men når du ser båndet igen, er det muligt, at sex skal reduceres.”

Nederlaget efterlod Genova på en 12. plads med 33 point. Efter at Juventus på andenpladsen tabte 1-2 til Napoli, tog Inter Milan en yderligere føring i titelløbet med 72 point.