×

Champions League: Real Madrid uafgjort 1-1 med Leipzig, vinder 2-1 på sammenlagt for at nå kvartfinalen

Real Madrid modstod et angreb fra RB Leipzig for at sikre en uafgjort 1-1 i den anden kamp i Champions League 16-delsfinalen, der sendte dem videre til kvartfinalen med en samlet sejr på 2-1. RB Leipzig var uden tvivl den bedre side og missede adskillige guldkantede chancer. Men Real Madrid øgede tempoet i anden halvleg og gjorde i sidste ende nok for at sikre deres plads i de sidste otte.

Real Madrid modstod et angreb fra RB Leipzig for at sikre en uafgjort 1-1 i den anden kamp i Champions League 16-delsfinalen, der sendte dem videre til kvartfinalen med en samlet sejr på 2-1.
RB Leipzig var uden tvivl den bedre side og missede adskillige guldkantede chancer. Men Real Madrid øgede tempoet i anden halvleg og gjorde i sidste ende nok for at sikre deres plads i de sidste otte.
Med et bud på en rekordforlængende 15. Champions League-titel tog Real føringen takket være et Vinicius Jr-angreb fra et kontraangreb i det 65. minut.
Men Leipzigs Willi Orban udlignede tre minutter senere med et hovedstød for at skabe et anspændt sidste par minutter, der inkluderede et slag, der ramte overliggeren af Dani Olmo.
Selvom Real har en formidabel rekord i Europa, efter at have været slået ud i ottendedelsfinalen kun to gange i de sidste 14 år, mens de vandt titlen fem gange i den periode, startede Carlo Ancelottis hold temmelig ustabilt.

Leipzig blev ved med at true med at score, hvor Orban manglede to gange i anden halvleg efter at have skudt forbi.
I anden halvleg erstattede Rodrygo Eduardo Camavinga, og pludselig spillede Real med mere mål.
Real så ud til at have lagt slipset i seng, da Toni Kroos stjal bolden og fodrede Jude Bellingham på halvvejslinjen, som tog bolden op i Leipzig-feltet.
Han smuttede en aflevering til Vinicius, som havde skåret ind fra venstre ind i midtercirklen, før han slog et skud i venstre hjørne.
Det mål så kun ud til at affyre Leipzig, som udlignede inden for tre minutter, da Orban kom foran Nacho for at score med et bøjet hovedstød fra et indlæg fra David Raum.
I de sidste 20 minutter, hvor der blev uddelt flere gule kort, spillede Real med ild og var under gentagne pres i deres eget felt med målmand Andriy Lunin, der allerede havde reddet Real i første kamp, tvunget til at lave flere afgørende redninger.
Leipzig tog næsten kampen til forlænget spilletid, da Dani Olmo så sit skud ricochere ud over overliggeren i tillægstid.
I sidste ende gjorde Real lige nok til at kvalificere sig til endnu en kvartfinale.
“Vi ved selvfølgelig, at det ikke var sæsonens bedste kamp,” sagde Reals anfører Nacho.
“Nogle gange har man bare dårlige kampe, og i aften var tilfældet. Det ligner et drama på grund af, hvordan vi spillede, men det, der virkelig betyder noget, er, at vi kvalificerede os til kvarteret. Lad det være en lektion for, hvad der kommer.”