MLS Football Jersey
×

Premier League Manchester City 3:1 Bournemouth Alvarez scorede to gange

Manchester City besejrede Burnley anført af den tidligere meriterede anfører Kompany 3:1 på hjemmebane. Alvarez scorede to gange i første halvleg, og Rodri scorede på et blitz i starten af ​​anden halvleg. Haaland kom på banen som erstatning efter at være kommet sig over en skade.Dette var Haalands første optræden for Manchester City siden kampen mod Aston Villa i december, hvor Haaland missede alle Manchester Citys kampe. De Bruyne modtog varme bifald på Etihad Stadium efter at være blevet erstattet af Haaland i det 71. minut. De Bruyne startede sin første start siden skadessuspenderingen i begyndelsen af ​​sæsonen. Reiss leverede den anden smarte assist.

Som den tidligere fortjenstfulde kaptajn for Manchester City spillede Kompany her i 11 år og var vidne til Manchester Citys fremgang. Han spillede her i 11 år og var vidne til Manchester Citys fremgang. Kompany førte Burnley tilbage til Etihad Stadium og blev undervist i endnu en lektion af sin mentor Guardio. Kun 16 minutter inde i første halvleg scorede Alvarez med et hovedstød fra et indlæg fra Matheus Nunez. Det varede ikke længe, ​​før det andet mål kom.De Bruyne tog et frispark i det 22. minut og sendte en udsøgt gennemspilning til Alvarez, som tog bolden og fuldendte den i straffesparksfeltet.Efter scoringen førte Manchester City an Burnley 2:0. Dette er De Bruynes tredje assist i hans tredje kamp siden hans tilbagevenden. Manchester City fastholdt 2:0-scoringen indtil pausen, og de to hold gik ind i pausen.

Kun et minut inde i anden halvleg skar Foden ind og sendte bolden tilbage til Rodri nær toppen af ​​buen.Manchester Citys rygrad midtbanespiller fuldførte endnu en gang et karakteristisk langskud nær toppen af ​​buen. At hjælpe Manchester City med at føre 3:0, denne gang var kampen stort set afsluttet. Burnley var dog ikke helt uden gevinster, de scorede et trøstemål i stoppetiden, og kampen endte med 3:1.

Da De Bruyne og Haaland vender tilbage fra en skade, forbereder Manchester City sig også på en spurt til slutningen af ​​sæsonen. Guardiola har flere valgmuligheder, og de vil fortsætte med at konkurrere indædt med Liverpool øverst på listen.De to hold har tidligere iscenesat et godt show for at jagte hinanden, når de konkurrerede om mesterskabet. Manchester City ønsker at fuldføre deres hidtil usete fjerde Premier League-titel i træk i denne sæson, mens Liverpool håber at sige et smukt farvel, inden Klopp forlader.