MLS Football Jersey
×

Liverpool 4:1 Chelsea.Connor Bradley leverede en mindeværdig præstation, hvor han scorede sit første mål for Liverpool og leverede to assists, da de røde slog Chelsea og bevarede førstepladsen i Premier League.

Jurgen Klopps hold har en fordel på fem point i denne runde, hvor Arsenal og Manchester City har vundet deres kampe mod henholdsvis Nottingham Forest og Burnley, og Anfield-klubben bliver nødt til at handle mod Blues Same-tilgangen.

Efter at have slået Bournemouth 4-0 i deres sidste ligakamp, ​​fejede de igen Chelsea med en sikker og dominerende præstation.

Darwin Nunez ramte træværket to gange i de indledende faser, fire gange i alt, før Diogo Jota viste stor grus for at slå forsvarsspilleren fra Bradleys aflevering.

Den 20-årige nordirske landsholdsspiller er dukket op som et spændende talent i Liverpool i denne sæson, idet han pilede ind i straffesparksfeltet fra højre, før han skød ind i det fjerneste hjørne, et mål, han har bevist i den seneste tid.

Ved pausen skulle Liverpool have ført 3-0, men efter at Jota blev væltet, ramte Nunez stolpen med et straffespark.

Mihailo Mudric missede en stor chance for at halvere underskuddet lige efter pausen, da hans skud gik over overliggeren og efterlod kun Alisson at slå.

Dominik Szoboszlai straffede Chelseas fejl med et hovedstød fra Bradleys indlæg og scorede Liverpools tredje mål, selvom Christopher Nkunku scorede for gæsterne. En trøst blev givet, men Luis Diaz tilføjede et fjerde mål med et skud fra nært hold i de døende sekunder.

Det var et perfekt resultat for de røde, idet de beholdt deres føring i toppen af ​​Premier League og øgede deres selvtillid, før de igen møder Chelsea i Carabao Cup-finalen på Wembley den 25. februar.

Det var Liverpools anden kamp siden Klopps chokmeddelelse om, at han ville forlade klubben efter otte år i klubben.

Den første kamp siden nyheden brød ud var søndagens FA Cup-kamp i fjerde runde mod Norwich og Anfield, og det var tydeligt fra den kamp og nu, hvor Klopps mænd er fast besluttede på at sikre, at hans sidste sæson i klubben sluttede på en uforglemmelig måde.

Liverpool scorede fem mål i træk for at slå Norwich 5-2 og kunne sagtens have gjort det samme i første halvleg mod Chelsea, men desværre ramte Nunez træværket tre gange.

Men natten tilhørte den geniale Bradley, der steg op igen på trods af at han havde forsvarsspilleren Trent Alexander-Arnold på bænken og fortjent modtog et stående bifald, da han kom ud til anden halvleg.

Chelsea har gjort nogle fremskridt under Mauricio Pochettino i de seneste måneder, især på Stamford Bridge, hvor de ikke har tabt i alle turneringer siden den 28. oktober.

Der er dog masser af plads til forbedringer i deres udebaneform, da de kommer til Anfield efter at have tabt fem af deres seneste seks udekampe.

Sejr her virker usandsynlig, men Chelsea vil blive fornærmet over nogle straffeafgørelser, der gik dem imod og kunne have givet en tættere kamp.

Først blev en appel afvist, da Connor Gallagher faldt under pres fra Virgil van Dijk, som så fangede Nkunku i feltet i anden halvleg.

Nkunkus mål var positivt for gæsterne, der kom tilbage fra en skade, men i sidste ende endte de på andenpladsen, da Liverpools præstation fik deres titelrivaler til at rejse sig og bemærke.