MLS Football Jersey
×

På randen af ​​kollaps: Bayern München fuldender dramatisk Champions League-comeback

Lazio startede bedre og lignede straks den side, der ikke havde noget at tabe, og viste selvtillid og beslutsomhed, hvor Bayern så fastfrosset ud af frygt. Men mål ændrede kampe, og italienerne fik aldrig belønningen for deres tidlige pres, hvor Ciro Immobile på uforklarligt vis headede bredt fra tæt hold. Det blev det pendul, som denne kamp svingede på, da Bayern hurtigt fik gæsterne til at betale. Kane scorede sit 32. mål i sæsonen med en typisk rovfinish – og presset, der lindrede på Allianz Arena, var til at tage og føle på. Det gjorde det muligt for Bayerns spillere at presse frem i de afsluttende faser af første halvleg, hvor Thomas Muller instinktivt svirrede Matthijs de Ligts velslåede volley hjem for at bringe sit hold foran i kampen.

Med 2-0 om natten og 2-1 samlet, kom Bayern ud af pausen med deres sædvanlige svada. Det var, som om Thomas Tuchel og hans side pludselig huskede deres historie i denne konkurrence, såvel som den generelle kvalitet, der er blevet spildt så ofte i denne periode. En mand, der dog sjældent har været løssluppen, er Kane, og han bankede sit andet hjem efter igen at være den første til at reagere på modstanderens målmands redning. Muller skulle have haft et sekund, da han sent på stolpen raslede, men Tuchel er ligeglad, da han undgik en alvorlig forskrækkelse og så sit hold komme videre til kvartfinalen i en turnering, som måske endnu er hans bedste bud på sølvtøj dette. semester.
Kanes strejker var hans 50. og 51. mål i europæisk fodbold, først uafgjort og derefter slå Chelsea-legenden Didier Drogbas rekord på kontinentet, som er på 50.

Hvem andre end Kane?! Han fik knapt nok en berøring i første halvleg og var isoleret, da Bayern fik deres rystede start. Men den engelske anfører ydede et afgørende bidrag, da hans hold havde mest brug for det, beroligede nerverne og lod dem presse på. Hans evne til at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt er ingen tilfældighed, som hans 33 mål i 33 kampe antyder. Kanes bidrag fortsætter med at holde Bayerns sæson i live, og ham selv i kamp om at afslutte hans frygtede trofæforbandelse.

Det virker hårdt at sætte det hele på Immobile, men det er svært at forestille sig, at Bayern har vist så stor selvtillid, hvis han havde scoret i første halvleg. Italieneren har gjort en karriere ud af at lægge den slags headede chancer væk, men på en eller anden måde slynget sine streger kun få meter væk fra mål. Han gik ud for en udfordring i anden halvleg, men så ikke helt ens ud på trods af at han fortsatte, og blev mere og mere isoleret, da Bayern pressede på for en fjerde.