MLS Football Jersey
×

Inter Miami slået af Montreal i Major League Soccer uden Lionel Messi

Inter Miami led sit første tab i MLS-sæsonen og tabte 3-2 hjemme til Montreal, efter at Herons valgte at hvile den argentinske superstjerne Lionel Messi. Fernando Alvarez, Matias Coccaro og Sunusi Ibrahim scorede for Montreal, som er nummer to i Eastern Conference-stillingen, men følger Miami på målforskel. Hot fire-holdet. Miami-cheftræner Gerardo “Tata” Martino valgte at hvile flere af hans førstevalgte startopstilling, med Messi fuldstændig fraværende og Luis Suarez og Sergio Busquets på bænken.

Men beslutningens visdom blev hurtigt undersøgt, hvor Montreal dominerede de tidlige udvekslinger, før Alvarez headede et hjørnespark i det 13. minut for at give gæsterne føringen.

Herefter kom Miami langsomt ind i kampen. I det 17. minut skød Jordi Alba bolden i nettet, men den blev underkendt for offside.

Hjemmeholdet fik næsten udlignet lige før pausen, da Julian Gressels strålende gennemspil reddede Robert Taylor.

Den finske landsholdsspiller Taylor slog behændigt sit skud forbi den fremrykkende Montreal-målmand Jonathan Sirois, kun for at se bolden hoppe af overliggeren.

Taylor skulle have udlignet øjeblikke senere, men Thomas Aviles’ indlæg blev headet lige forbi Sirois, som nemt havde indhentet.

Miami fortsatte med at skabe åbninger i anden halvleg. I det 59. minut, efter at Taylor assisterede Leonardo Campana, blev han dømt offside, og bolden gik i nettet.

Men Miami fik endelig udlignet i det 71. minut, da Campana headede hjem på bagerste stolpe efter Lawson Sunderlands præcise indlæg.

Miamis håb om at fastholde en ubesejret start på sæsonen blev dog knust kort efter, da Montreal scorede to gange på tre minutter.

Coccaro gjorde det til 2-1, da han headede et indlæg ind fra Mathias Jonnier, inden den nigerianske angriber Sunusi Ibrahim afbøjede et skud udenfor, efter Montreals kontraangreb gjorde det til 2-1. 3-1.

Albas suveræne skud i det øverste hjørne fra kanten af straffesparksfeltet i det 80. minut gav Inter Miami håb om et comeback, men trods Miamis sene angreb holdt gæsterne fast i at tage alle tre point.

I andre MLS-kampe i søndags holdt Cincinnati Washington United uafgjort 0-0 hjemme, mens LA Galaxy i Nashville kom tilbage fra 2-0 nede til uafgjort 2-2 på udebane.