MLS Football Jersey
×

Barcelona stoler på, at det 16-årige vidunderbarn sikrer 1-0 sejr og kommer op på andenpladsen!

Barcelona spiller hjemme mod Mallorca.

I første halvleg brød Rafinha igennem for at skabe et point, Gundogan missede et point, og Kubasi bidrog med en nøgleblokering, hvilket førte til uafgjort 0-0 ved pausen; i anden halvleg skød Muric og Yamal på midterstolpen, og så lavede Yamal en verdensbølge.

Til sidst besejrede Barcelona Mallorca 1-0 hjemme og rykkede op til andenpladsen i La Liga, mens Mallorca blev nummer 15.

Barcelona vs. Mallorca, Xavi sendte en 433-formation med den 18-årige Jiu-angriber, flankeret af 16-årige Yamal og Felix. Rafinha, Christensen og Gundogan dannede en tre-midtbanespiller, og Kong Tyskland, 17-årig -gamle Kubasi, Inigo og Cancelo dannede en back-firer med Ter Stegen i målet.

Barcelonas overforbrug af unge spillere har udløst heftige diskussioner. Fati blev lejet ud efter flere alvorlige skader. Garvey og Pedri er begge ved at komme sig over skader. Men Barcelona, ​​der ikke har andet valg end at have ingen penge, kan kun bruge børn til at forlænge deres liv. I denne kampagne sendte Harvey igen tre unge generaler for at starte spillet, 18-årige Jiwu, 16-årige Yamal og 17-årige Kubasi. Blandt dem spillede Kubasi og Yamal begge hele spillet. Yamal vandt kampen i en verdensbølge og scorede kampens eneste mål. I sidste ende stolede Barcelona på, at deres børn overlevede, slog Mallorca 1-0 hjemme og steg midlertidigt til andenpladsen i La Liga i den første kamp.

Fans jokede om dette, Barcelona burde redde det! Fati, Garvey og Pedri har alle lært af fortiden. Unge spilleres kroppe er ikke vokset op. Overdreven brug kan let underminere deres talenter og føre til alvorlige skader, der ikke realiserer deres talenter. Hvad synes du?

Gennem hele kampen var Barcelonas boldbesiddelse 63,3%, med i alt 20 skud, hvoraf 6 var på mål; Mallorca havde i alt 9 skud, hvoraf 3 var på mål.