×

Chelsea tilbage på toppen i WSL med 2-0-sejr over West Ham

Et tidligt mål fra Chelseas Agnes Beever-Jones, efterfulgt af et sent mål fra Erin Cuthbert, sendte de blå tilbage til toppen af Women’s Super League (WSL). Deres 2-0 sejr over West Ham United på udebane i søndags skubbede dem forbi Manchester City på målforskellen.

Manchester City havde for en stund overtaget førstepladsen med en 3-1 sejr over Manchester United i lørdags og havde dermed 43 point. Men Beever-Jones’ tidlige mål i det andet minut satte Chelsea fodboldtrøje på ret kurs og styrkede deres ambitioner om at forsvare titlen.

På trods af Chelseas dominans fik West Hams Honoka Hayashi annulleret et mål for offside, hvilket skabte en kortvarig forskrækkelse. Ikke desto mindre sikrede indskiftede Cuthberts mål i det 88. minut Chelsea sejren.

I dagens anden kamp fortsatte Arsenal, som ligger på tredjepladsen, jagten på ligaens førerhold. Et mål af Victoria Pelova og sene scoringer af Lotte Wubben-Moy og Stina Blackstenius sikrede dem en 3-1 sejr over Aston Villa, og de fortsætter dermed jagten på Chelsea og Manchester City fodboldtrøje til børn.

Med dette resultat har Arsenal 37 point og er seks point efter de to tophold med fem kampe tilbage i den 22 kampe lange sæson.

I mellemtiden var Leicester Citys opgør mod Brighton vidne til en spændende anden halvleg. Selvom Leicester først kom foran, måtte de til sidst indkassere et 3-2 nederlag, takket være en scoring i det 85. minut af Elisabeth Terland for Brighton.

I en anden kamp sikrede Tottenhams Bethany England med sit mål en 1-0-sejr over bundholdet Bristol City. Dette milepælsmål gjorde hende til den kun anden spiller, efter Arsenals Vivianne Miedema, til at score 70 mål i WSL. Spurs, der nu ligger på sjettepladsen med 25 point, fortsætter med at stræbe efter højere placeringer, mens Bristol City forbliver i bunden af tabellen med kun seks point.

Mend Fodboldtrøje

Merseyside-derbyet mellem Everton og Liverpool endte målløst og efterlod Matt Beards Everton på fjerdepladsen med 29 point, kun et point foran Manchester United. Arsenal, der ligger nummer tre med 34 point, forsøgte at udbygge deres forspring yderligere, da de mødte Aston Villa i søndagens sene kamp.

På mål af Agnes Beaver-Jones og Erin Cuthbert genvandt Chelsea førstepladsen i Women’s Super League (WSL) med en 2-0-sejr over West Ham United. Med sejren slog de Manchester City på målforskel. Chelsea dominerede kampen, men West Ham fik et mål annulleret for offside, men Cuthberts sene scoring sikrede sejren. I mellemtiden fortsatte Arsenal presset og kom bagfra og slog Aston Villa fodboldtrøje 3-1. Arsenal er i øjeblikket seks point efter de to øverste. Leicester City tabte 2-3 til Brighton, Tottenham besejrede Bristol City 1-0, og Everton og Liverpool endte målløst i Merseyside-derbyet.