×

Portugisiske Super League Casapia vs Boavista Forudsigelse og analyse: De to hold er 1 plads fra hinanden i stillingen

I 20. runde af den portugisiske Superliga stod Casapia over for Boavista. De to hold er kun 1 plads fra hinanden i klassementet, placeret på henholdsvis 13. og 12. plads, og pointforskellen er kun 1 point. Boavista fører Casapia med 1 point. Casapia tabte til topplacerede Sporting Lissabon 8:0 i deres sidste kamp, ​​mens Boavista også led et nederlag og tabte 1:4 til Portimão.

Casapia

Inden den sidste kamp mod Sporting Lissabon stod Casapia over for et kæmpe pres mod Sporting Lissabon. Casapia blev scoret 3 mål af Sporting Lissabon på 25 minutter og scorede derefter yderligere to mål før pausen, bagud 0:5 ved pausen. I anden halvleg stoppede Sporting Lissabon stadig ikke og scorede yderligere 3 mål for at udvide stillingen til 8:0. Det gav Casapia deres hidtil største tab i denne sæson. Af bekymring for hjemmeholdet er antallet af mål, de har lukket ind, med otte mål i sidste weekend, hvilket gjorde deres tal til 34, tæt på de 40, de indkasserede i deres debutsæson i topklassen.

boa vista

Boavista var også i problemer efter at have tabt 1:4 hjemme til Portimão i sidste runde.De har ikke vundet en kamp hjemme siden november sidste år. Efter et trænerskifte i december hentede holdet, som stod over for nedrykningstrusler, et point mod Porto og besejrede derefter bundplacerede Vizela 4:1. Dette var dog kun en kortvarig glans for et hold på 13. pladsen i ligaen, som deres efterfølgende 0:2-tab til Benfica og senest 1:4-tab til Portimense fremhævede på dette tidspunkt.

Kamphistorie

I de sidste 4 møder mellem de to sider har Casapia vundet 2 gange og Boavista har vundet 0 gange. 2 kampe endte uafgjort.

analyse Resumé

Begge sider har uafgjort deres sidste to kampe, og i betragtning af de relativt ens situationer, de to hold er stødt på for nylig, kan denne kamp være anspændt. Optimistisk omkring uafgjort mellem de to sider i dette spil.