×

La Liga Atletico Madrid 2-0 Valencia Atletico Madrid vinder fjerde sejr i træk

La Liga indvarslede en spændende kamp i 22. runde, Atletico Madrid mødte Valencia på hjemmebane. Under spillet indledte spillere fra begge sider voldsomme angreb, og banen var fuld af krudt.
I begyndelsen af ​​første halvleg skabte Atletico Madrids Molina en farlig situation i åbningsfasen, som gjorde modstanderen Valencias forsvar urolig. Senere modtog Griezmann afleveringen, og et kraftfuldt skud blev reddet af modstanderens målmand, hvilket fik hjemmefansene til at sukke. Atletico Madrid viste dog en stærk trussel i den offensive ende, og Lino Messi scorede endelig et succesfuldt solomål for at give hjemmeholdet føringen.

I anden halvdel af kampen prøvede Valencia hårdt på at finde muligheder for at udligne, men overfor Atletico Madrids solide forsvar og fremragende målmandspræstation var det svært for dem at opnå succes. Tværtimod fortsatte hjemmeholdet med at vise sig frem i den offensive ende.Den hollandske landsholdsspiller Depay scorede modstanderens mål med et hovedstød ikke langt fra målet, hvilket øgede Atletico Madrids føring. Depay viste sin allround-styrke i spillet, ikke kun med fremragende heading-evner, men viste også sine evner til at drible og skyde.

Senere fik Depay igen muligheden for at bidrage til holdet.Han brugte baghånden ikke langt fra målet og ramte derefter hurtigt målet. Desværre var bolden lidt over overliggeren og formåede ikke at åbne scoringen yderligere. På trods af at han gik glip af en mulighed, efterlod Depays præstationer i spillet uden tvivl et dybt indtryk på fansene.

Til sidst besejrede Atletico Madrid med succes sin modstander Valencia med mål i første og anden halvleg, og slutresultatet blev fastsat til 2-0. Denne kamp vandt ikke kun hjemmeholdet en afgørende tre point, men forbedrede også holdets moral i høj grad. Denne sejr vil sætte nyt skub i Atletico Madrids fremgang i La Liga og gøre fansene stolte af deres hold.